vineri, 30 mai 2014

Ce mai văd şi eu pe Fb

Cum stau cu ochiul meu ţărănist fixat pe internet de câteva zile, nu am putut să nu remarc faptul că liberalii migratori sunt un pic panicaţi: nu mai au unde migra.
La PNL îi aşteaptă unii cu parul după uşă, la FC la fel, la PDL li s-a închis uşa în nas. Iar la PSD e deja plin de baroni locali.
Aşa că acum se victimează de zor pe internet că Pavelescu "cel Rău" vrea să le ia jucăria. Mă uit tinerii liberali migratori, care au stat câteva luni prin organizaţia de tineret a PNŢCD, strigă din toţi bojocii că ....Pavelescu vrea să îi bage în puşcărie.

Nu îi bagă Pavelescu în puşcărie, că nu e nici procuror, nici judecător. Însă unii dintre aceşti vajnici tineri, care au comis niscaiva infracţiuni penale- spărgând conturi de e-mail şi de facebook, s-ar putea să trebuiască să dea cu subsemnatul pe la poliţie. Dar asta e viaţa!

Îi mai văd în poze, dându-se mari că după ce au fost primiţi în PNŢCD, s-au învârtit prin lume ca invitaţi ai PPE, la diverse chermeze internaţionale şi acum invocă Comisia Europeană şi pe Juncker în apărarea mânărelilor politice ale şefilor lor- care, repet, nu sunt ţărănişti ci nişte liberali migratori.

De parcă tinereii ăştia ar fi.... Dacă ne uităm atenţi la mutrele lor îi găsim şi prin TNL, şi prin organizaţia de tineret a FC, şi pe la PMP şi pe unde le mai ordonă şefii să treacă.

CV-urile politice ale copchiilor din gruparea lui Moisescu arată că la nici 25 de ani au trecut prin mai multe partide decât traseişti respectabili într-o viaţă. 
Poate o să se prindă şi ei că pentru un ban de suc şi-au compromis viitorul politic. Şi nu Pavelescu e de vină pentru asta ci şeful lor adevărat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu