vineri, 30 mai 2014

"E fascişti dom'le" sau despre maneaua calomniei

Una din enormităţile scoase şi apoi insinuate pe toate căile de către liberalii migratori de la sectorul 1 este aceea că PNŢCD-ul ar fi devenit un partid legionar, fascist, etc.

Şi staţi că au şi "dovezi":  mulţi ţărănişti au costume populare şi le poartă cu mândrie la diverse evenimente ale partidului.  Au şi poze! Ba chiar sunt dovezi că majoritatea merg duminica şi pe la biserică- nazism curat! Şi chiar sunt toţi monarhişti- sabotori ai republicii populare!

Râdem, glumim, dar nu de ieri de azi liberalii noştri migratori au început să cânte la ţambal "aria calomniei" cu fascismu', legionarismu', extremismu'. Ei ştiu că o astfel de calomnie poate să afecteze grav un partid politic democratic, mai ales dacă e susurată la urechile potrivite.
Iar cele mai potrivite urechi sunt alea plătite să asculte: de aia să nu vă mire că unii jurnalişti "pun botul" (pe naiba! pun doar laba pe bani- că nu sunt atât de proşti să creadă inepţiile astea) la acuzele de extremism.

Adevărul e însă simplu şi se găseşte chiar în numele nostru: Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat
Adică suntem un partid naţional, legat sufleteşte de ţărănimea românească, creştin şi ataşat de valorile democratice.
Suntem la fel de "fascişti", "legionari", "extremişti" ca şi Iuliu Maniu, Ion Mihalache sau Corneliu Coposu. Şi dacă înaintaşii noştri au trecut prin temniţe pentru "extremismul" lor, o să trecem şi noi uşor prin valul de calomnii ce ne lovesc acum.

Şi o curiozitate: cei care ne fac acum pe noi "fascişti" îşi au sediul în cartierul Primăverii.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu